www.start2learn.dk
Login Registrer

Gå hjem møder

3 forslag til inspirerende møder
 
 
Af og til er der brug for et pusterum og lidt inspiration udefra for at sætte gang i den interne udvikling på arbejdspladsen. Til det formål tilbydes en række inspirerende oplæg af ca. 2 timers varighed. Oplæggene afholdes med inddragelse af deltagerne. Der vil også være mulighed for individuel tilpasning ud fra jeres konkrete ønsker.
 
 
1. Lær effektiv – effektiv kompetenceudvikling
 
For at holde trit med den komplekse og foranderlige virkelighed, der omgiver os, er kompetenceudvikling og herunder efteruddannelse en livsnødvendighed såvel i private som offentlige virksomheder. Hvert år ofres der store summer på alle mulige former for efteruddannelse.

Men får vi nok for de penge og den tid vi bruger på at dygtiggøre medarbejderne? Få indblik i praktisk anvendelige værktøjer og metoder, som ikke blot kan benyttes under fremtidige kurser/uddannelser - men også som en værktøjskasse til at være et professionelt ”lærende menneske” i hverdagens arbejde, og derved være bedre rustet til at håndtere de mange forandringer, en typisk hverdag byder på.
 
 
2. Du er klogere end du tror - find din læringsstil og udnyt dine stærke sider. 
 
Du vil sandsynligvis få en "AHA-oplevelse" og et helt andet syn på dine succeser og fiaskoer. Alle individer har sin egen måde at lære på. Få indblik i denne fascinerende viden, som giver helt nye erkendelser og muligheder for den enkelte.
 
 
3. Tænkestile - få succes på jobbet
 
 
 
Oplægsholder:
 
Kurt Albæk Pedersen er stifter og partner i Start2Learn. Han er uddannet Cand. merc. og Master (i læreprocesser). Han har været beskæftiget i uddannelsessektoren i over 15 år på alle niveauer – senest som forstander for Erhvervsakademiet Nordsjælland. Han er ekstern lektor på Copenhagen Business School og medejer af to andre virksomheder.
 
Pris:
 
Et møde af ca. 1½-2 timers varighed afvikles for 4.500 kr. ekskl. moms indenfor København og Frederiksborg Amt.
 
Kontakt:
 
Ønsker du mere information så kontakt Kurt Albæk Pedersen på e-mail: kap@start2learn.dk  eller på telefon: 70 20 64 22

 
All rights reserved © 2005 Start2Learn | E-mail info@start2learn.dk