www.start2learn.dk
Login Registrer

Indhold

Reducer de studerendes frafald NU

 

Reducer de studerendes frafald NU

- undgå at de studerende udvikler uhensigtsmæssige læringsvaner og mister motivationen

I et studieforløb er det væsentligt, at de studerende er motiveret og kan tilegne sig viden hurtigt. Her drejer det sig om indlæring, og om hvordan de får det optimale udbytte af den tid de bruger på at erhverve dig viden om de forskellige fag på studiet. Kort og godt, hvordan finder de frem til de indlæringsprocesser, der er de mest effektive for dem. Derudover er det vigtigt, at de kan hente deres viden frem, når du har brug for den. Der er ikke meget ved at få indlært en masse, hvis de ikke kan huske det senere. Jo hurtigere de studerende lære at optimere deres læreprocesser og motivation, jo større chance er der for, at de får succes på deres studie.

Foredraget giver de studerende:

  • Indsigt i hvordan de kan lærer nye ting optimalt.
  • Fået indsigt i, hvordan de kan motiverer sig selv til at lære.
  • Fået indsigt i deres egen tænke- og læringsstil.
  • Lært at udnytte deres stærke sider – med stor effekt.
  • Lært at udvikle deres læringsmetoder.
  • Teknikker som er baseret på den nyeste viden forskning indenfor pædagogik, psykologi, neuropædagogik og hjerneforskning, som virker fra ”day one”

Form:

4 timers foredrag

I modsætning til de normale studieteknikkurser, der normalt kun beskæftiger sig med generelle metoder og teknikker, så er dette foredrag baseret på forskning og videnskab som tager udgangspunkt i den enkeltes potentiale. Den studerende bliver med andre ord meget klogere på egen læring og vil derfor bedre være i stand til at tage ansvar for sine læreprocesser.

Pris: 9.000 exlc. moms

 

Rekvirer et foredrag

Navn/virksomhed:   *
Kontakt person:   *
Adresse:   *
Postnr.:   *
By:   *
E-mail:   *
Tlf: 
Stilling: 
 
All rights reserved © 2005 Start2Learn | E-mail info@start2learn.dk