www.start2learn.dk
Login Registrer

Indhold

Lær effektivt – effektiv kompetenceudvikling

 

Lær effektivt – effektiv kompetenceudvikling

For at holde trit med den komplekse og foranderlige virkelighed, der omgiver os, er kompetenceudvikling og herunder efteruddannelse en livsnødvendighed såvel i private som offentlige virksomheder. Hvert år ofres der store summer på alle mulige former for efteruddannelse.

Paradoksalt nok er det kun meget få virksomheder, der har fokus på om medarbejderne tilegner sig viden og færdigheder effektivt - altså om de lærer effektivt. 

Foredraget "Lær effektivt - effektiv kompetenceudvikling" giver deltagerne mulighed for at forbedre deres læring markant. Deltagerne får indsigt i konkrete og praktisk anvendelige værktøjer og metoder, som ikke blot kan benyttes under fremtidige kurser/uddannelser - men også som en værktøjskasse til at være et professionelt ”lærende menneske” i hverdagens arbejde, og derved være bedre rustet til at håndtere de mange forandringer, en typisk hverdag byder på.

Foredraget berører blandt andet følgende emner:

  • Hvad er viden og læring? Deltagernes bevidste og ubevidste antagelser udfordres konstruktivt med den nyeste viden og forskning.
  • Vi lærer alle sammen meget forskelligt - men hvordan lærer du? og hvilken betydning har det haft for dig? Lær at udnytte dine stærke sider med stor effekt og få glæde af teknikkerne fra ”day one”.
  • Få indsigt i hvordan du motiverer dig selv.
  • Lær at bidrage til både egen og andre deltageres læring – det at tænke ”lærende teams” om situationer, hvor vi normalt ville tænke mere snævert/selv-orienteret.

Form:

3 timers foredrag

Pris 9.000 exlc. momsRekvirer et foredrag

Navn/virksomhed:   *
Kontakt person:   *
Adresse:   *
Postnr.:   *
By:   *
E-mail:   *
Tlf: 
Stilling: 
 
All rights reserved © 2005 Start2Learn | E-mail info@start2learn.dk